Amazon luna ile tv den kol bağlayarak yada pcden tarayıcıdan oynayabilirsiniz full akıcı gecikmesiz 60fps oynuyorum ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.Oyunlar luna ya dahil ekstra almıyorsunuz.iki paket var luna standart ve luna premium diye luna standart Amazon prime ile geliyor prime video gibi luna premium da uygulama içi alınıyor aylık 10 euro.

yeni Amazon hesabı açın bu linkten
https://www.amazon.com/mycd tercihler diyip ülkeyi Almanya yapın daha sonra luna ya giriş yapıp luna premium 1 hafta ücretsiz var onu kullanabilirsiniz denemek için yada Amazon prime ile de luna standart oynayabilirsiniz luna standartta fazla oyun yok ama denemek için kullanabilirsiniz genede geniş bir kütüphanesi var.ilk ay 1 euro prime kampanyasından 1 ay Amazon prime alın yeni açtığınız bölgesini Almanya yaptığınız hesapla daha sonra luna standart kütüphanesinden oynayabilirsiniz.ben aylık 10euro veriyorum luna premiumdan tv den ds4 kol ile oynuyorum tv için
Amazon luna fire tv apk indireceksiniz normal apk değil.aylık 10 euro değer mi derseniz luna premiuma fifa 25de dahil ve tüm oyunlar online oynanabiliyor şuan ps ve oyunun kendisini alayım desem kendisini luna ya göre 5-6 yılda amorti eder herhalde benim işimi görüyor.türkiyede sunucusu yok aws sunucularına bağlanıyor hangisi düşük Ping verirse otomatik italya yada almanya ya baglanıyor herhangi bir gecikme kasma yok ama doğu illerinde yaşıyorsanız sunucuya çok daha fazla uzaklaşacağınız için verimli olmaz sizin için.Ben geforce now da denedim ancak Sistemleri yetmiyor kasıyor luna dan memnunum.100 megabit internet ve 5ghz bağlantı olursa çok iyi olur deneyip bakabilirsiniz internetiniz kaldırıyor mu diye.