Okumuş insanın hali başka oluyor, burada işin şakası zaten SEO'yu google'un kendisinden öğrenmeyip gidip yan sanayi abuk subuk bilgilerin iki paragrafını okuyup sonra da SEOCU'yum ve SEO BİTTİ diyenler için yazdım daha basit örneklerle anlatmaya çalıştım allem ettim güllem ettim illallah ettim apaçık gözlerinin önünde pasta var adam gidiyor makarna yiyor ben şimdi nasıl sinirlenip konu açmiyim ki
Niyetinizi anladım, destekte bulunmak istedim hocam; teveccüh ediyorsunuz
Belli başlı sektörler kaldı birde insanlar seo hizmeti almayı azaltıyor çünkü her şeyi yapay zeka yapıyor resmen seo ölüyor hasta yatağında çünkü artık saatlerce indexlerde neden bilgi arasınlar ki 😀
SEO dediğiniz şey "Arama Motoru Optimizasyon" uygulamalarıdır, eğer insanlar her şeyi yapay zeka ile yaparak SEO hizmeti almayı bırakıyorlarsa; SEO uygulamalarını yapay zeka ile yapıyorlar demektir, bu da SEO'nun ölmediğini gösterir.
Üstelik, yapay zeka ile SEO'a dair tüm uygulamaları gerçekleştiremezsiniz; yapabiliyorlarsa yapsınlar, buyurun, izleyelim.
Hosting firmalarının sunduğu SEO uyumlu yapay zeka araçları bile tek başına yeterli değiller, üstelik aylık bazda yüzlerce dolara satılan paketler bunlar. Dolayısıyla, SEO ölmez azizim, ölemez çünkü ne yazılımsal ne donanımsal olarak mümkün değil.