firatatalay34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,

Genel bilgi amacıyla bu konuyu açıyorum.

FLYONE ile Moldova uçuşu sırasında check-in ücreti adı altında 40 euro talep edildi. Konunun detaylarına gittiğimde ise gerçekten kendi sitelerinde bunları anlatmışlar.
https://flyone.eu/en/Before-flights/Check-in

İlgili açıklamalar;
- Check-in is available free of charge 7 days before the scheduled departure, but not later than 4 hours on the www.flyone.eu.
- Check-in fee can be purchased on the website for only 18-20EUR, or 36-40EUR, if the service is purchased at the airport. For Loyal and Advantage package, check-in is free of change at the airport.

Yıllardır sürekli bir yerlere giderim ve hayatımda ilk defa bir check-in işleminin ücretli olduğunu gördüm ve hayretler içindeyim. Pek de iyi niyetli yapılan bir durum değil maalesef.
Günden güne bir uçak bileti alırken özellikle ilgili havayolu firmasının bagaj ve check-in kurallarını gerçekten iyi araştırmak gerekiyor. Benzer şekilde low-cost olarak geçen diğer havayollarında(wizz, ryan) da popüler olaylarmış bunlar.

Benim dilim yandı, sizin yanmasın
Low cost firmalarinda olagin bir durum galiba.
Bunun icin Wizz airden bilet alirken direkt auto check-in de satin aliyorum, unutup sorun yasamamak icin.