Merhaba forum, yazılıma dair hiçbir bilgim yok. Sıfır kod bilgisi ile elimdeki domainleri değerlendirmek için bazılarını projelendirdim.
cvfive.com - ai tabanlı cv maker, ayrıca maaş hesaplama, kabul yazısı, istifa mektubu oluşturucu gibi özellikleri de var. ödeme sistemi dahil her şeyi bağladım, canlıda çalışıyor. seo kısmına çok çalıştım.
motortamiri.com - tüm şehir, ilçe, marka ve arıza bazlı seo sayfaları ile 12.000 sayfalık arıza lead toplama sitesi. şimdiden birkaç lead düştü bile.
futgpt.com - web tabanlı ai destekli futbol bilgi oyunu. her gün 4 kategoride 10'ar yeni soru geliyor. hesabınızı oluşturup ya da google ile bağlanıp streak yaparak ekstra xp kazanabiliyorsunuz.
osmanlicasozluk.com - adıyla sabit, şu an için 8.000 kelimelik bir arşive sahip. 40.000 kelime hedefliyorum. ciddi bir seo çalışması yapacağım.
yakineczane.com - bulunduğun konuma en yakın eczaneleri görebileceğin, nöbetçi eczaneleri öğrenebileceğin basit bir site. domain iyi, çok fazla il ilçe hastane bazlı sayfası olduğu için gösterim almaya başladı bile.
Hepsini bu ay içinde bitirdim. Dolayısıyla eksiklerim var. Elimde başka projelendirebileceğim domainler de var, buradaki tecrübelerle onlara yöneleceğim. Yapıyoruz dursun, belki kıpırdayan olur.
Yorumlarınızı bekliyorum.