tolgatarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÇÖZÜM ORTAĞI ARAYIŞ BİLGİLENDİRMESİ
Firmamız, ihracat faaliyetlerinde bulunan ve mühendislik alanında hizmet veren bir kuruluştur. Ürünlerimiz son kullanıcıya yönelik olmayıp, endüstriyel ve B2B kapsamda değerlendirilmektedir.
Bu doğrultuda, aşağıda belirtilen dijital iletişim ve içerik üretimi faaliyetlerini yürütecek, çözüm ortağı statüsünde çalışabileceğimiz bir kurum veya serbest çalışan profesyonel ile iş birliği yapılması planlanmaktadır:
1. Sosyal Medya Yönetimi
  • LinkedIn ve Instagram hesaplarının haftalık düzenli olarak yönetilmesi (haftada 1-2 paylaşım).
2. E-Posta Pazarlama
  • Ayda bir kez olmak üzere, firma faaliyetlerinin yer alacağı "Bizden Haberler" temalı mailing çalışmasının hazırlanması ve gönderimi.
3. Görsel İçerik Üretimi ve Tasarım
  • Paylaşımlar ve mail bültenleri için gerekli görsellerin üretilmesi, editlenmesi ve tasarım süreçlerinin tamamlanması.
  • Resmî ve dini bayramlarda kullanılmak üzere özel içeriklerin hazırlanması.
4. Görsel Arşiv Oluşturma
  • Gerektiğinde firma lokasyonuna gelinerek fotoğraf ve video çekimleri yapılması, kurumsal görsel arşivinin oluşturulması ve güncellenmesi.
5. Fatura ve Sözleşme Süreci
  • Yapılan işlere ilişkin fatura kesilebilmesi ve resmî sözleşme zemininde çalışılması.
Söz konusu hizmetleri eksiksiz ve profesyonel bir şekilde sunabilecek, sektörel deneyime sahip çözüm ortaklarının teklifleri değerlendirilmek üzere tarafımıza iletilmesi rica olunur.
Talep ettiğiniz hizmetleri bütüncül bir yaklaşım ile yıllık olarak projelendirebiliriz, LinkedIn veya WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.