Sayın yetkili, @xtreme;

Teşekkür ederim. Tespitiniz benim açımdan da uyuşmazlığın özünü ortaya koymaktadır. Anlatmak istediğim fakat anlatamadığım esaslar bunlardı. @verisunucu; Müşteri panelinde ödemeden önce son ödeme tarihi ifade ettiğim gibi 27 Mart idi, kendimi o ödeme tarihine göre ayarlamıştım. 23 'ünde sisteme erişemeyince apar topar ödeme yapıp mesaj atmıştım. Yine de empatik olması için yoğunluktan ödeyemedim kusura bakmayın dedim. Ödemeden hem önce hem sonra ödediğim faturada (ayrıntılar kısmında provice mi ne deniyor bilmiyorum) orada yine 27 Mart yazarken (eklediğim belge) panelde ana sayfada yine 27 Mart yazarken bazı yerlerde 15 Mart yazdığını bende görmüştüm. Bu hususta firmamızın ifade ettikleri de doğrudur. Sonradan buradan 27 Mart'ın son hizmet silinme tarihi olduğu ifade edilmişti fakat bunun müşteri açısından kafa karıştırıcı olacağını değerlendirmekteyim. Ben çünkü bunu esas almıştım....

Bu nedenle benim somut beklentim şudur:
  • Firmamızın beni anlaması (amacım muhalefet olmak veya kötülemek olmadığını var olan bir sorunun düzeltilmesi olduğunu),
  • tarafıma gösterilen belge ve tarih karışıklığının (özelden) yeniden firma tarafından net şekilde açıklanması,
  • Yukarıda ayrıntılarıyla ifade ettiğim sürecin yeniden değerlendirilerek fatura ayrıntılarında gözüken tarih uyuşmazlığının giderilmesi,
  • kapatılan panel erişimimin yeniden açılması hususu firmamızın takdirine geçmişe yönelik olumsuz yargı beslememekteyim,
  • Beni anladıysalarda e devlet üzerinden başvurduğum tüketici hakem heyeti başvurumu da geri çekeceğimi,
Son açıklamam ve talebim budur çok teşekkür ederim.. Saygılarımla