Grafik tamamen boş bana göre grafiğe göre artması gerekiyor yada düşmesi trump bi açıklamayla grafikleri alt üst ediyor ben devrim hocanında her videosunu izlerim ama hamza yardımcıoğlunu daha çok dikkate alıyorum. Ama dünya piyasalarına göre yorum yapıyor ki bence mantıklı olanda bu mesela füzelerde prtalama 50-100 gr. Gümüş kullanılıyor,elekteikli araç bataryalarında,güneş panellerinde,yapay zeka soğutmalarında bla bla birçok önemli noktada ve şuanda dünyadaki toprak altındaki gümüş miktarı belli çıkan miktar yıllık belli ve bu arz artıyor. Yani grafikle oynuyolar ve grafik aldatabiliyor ama arz gerçek bu değişmez yani sadece bir yere kadar o grafikle oynayabilirler bi yerde patlicak gümüş borak 80 doları 200 dolar garanti 2026 da hemde. Ytd . Bak 2 gün önce cuma borsada canlı anlık 95 iken ben külçeyi 100 den bozdurdum fiziki o borsadaki rakamlara göre yatırım yapmayın onlar boş rakam. Gerçek hayatta fiziki fiyatlar daha yüksek. Zaten yatırım dediğin en az 2 yıllık olur acelen olmaz beklersin. Bekliyorum başka arkadaşlarda gümüş konusu açmıştı. Orayada aynı şeyleri yazdım. Hep beraber görücez zaten dolar tl olarak dolar bi fırlarsa 60-70 e zaten dünyada artmasada tr de çarp gümüşü altonı 2 ile. Altında öyle yeterki fiziki alın ve satmayın bekleyin elbet artacak... Ytd