phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
1. Pinleme yöntemini ben olsam o şekilde yapmazdım. C# ve headless olmayan browser kullanılıyorsa direkt resim yüklemekten daha verimli ve insani yöntemler var.
2. Resim kaynakları için kesinlikle pexels, pixabay önermem. Pin to pin ise hala etkili mi soru işareti.
3. Sitede olmayan, siteyle alakasız pinleri linklemek sorun çıkarabilir.
4. Çok fazla sayıda hesabın yönetilmesi için bir browser otomasyonu pratik görünmüyor.
5. Yapay zeka apileri maliyetli olabilir. Bunun yerine suggestlerden faydalanmak daha az maliyetli ve doğru olur.

Bu yorumum milyonlarca takipçi edinilecek ve binlerce hesap yönetilecekse geçerli. Başarılar.
Resim kaynakları kısmında ekstra bir opsiyon eklemek için bunlardan yararlandım.Günün sonunda belki kullanabilirim amacıyla eklemiş bulundum.Birden fazla profil eklememin nedeni farklı hesaplar arasında geçiş yapmak.Yapay zeka maliyetleri konusunda ücretsiz gemini-2.5-flash modeli otomasyon için yeterli olur diye tahmin ediyorum.Limit ve kullanım verilerini sürekli takip edip analiz ediyorum.Gemini ve claude deneme fırsatım olmadı.Bunlarıda deneyip sonuçlarını paylaşacağım.