Konuyu burada açmıştım talep üzerine yayınlama kararı verdim.

KONUYA TIKLA

• "Eski kullanıcı adlarınızdan kurtulun: %100 Çalışan Yöntem."

Instagram profilinizde "Eski Kullanıcı Adları" kısmında görünen o kalabalığı silmek ve geçmişi tamamen sıfırlamak mı istiyorsunuz? Genellikle bu verilerin silinmediği düşünülür, ancak belirli bir döngüyle bu alanı temizlemek mümkün. İşte adım adım izlemeniz gereken o yöntem:

🛠️ Gerekli Hazırlık
Öncelikle telefonunuzun galerisinden rastgele veya birbirine benzer 10 adet farklı resim belirleyin. Bu resimlerin profil fotoğrafı formatına uygun olması işinizi kolaylaştıracaktır.

🔄 Uygulama Adımları
Profil Düzenle kısmına girin ve "Profil Fotoğrafını Değiştir" seçeneğine tıklayın.
Galerinizden seçtiğiniz 10 resmi sırasıyla, hiç durmadan değiştirmeye başlayın.
Bu işlemi 30 ile 45 dakika boyunca sürekli bir döngü halinde yapmanız gerekiyor (Bir resmi seçin, onaylayın, hemen ardından diğerine geçin).
Bu yoğun değişim trafiği, Instagram'ın algoritmasındaki kullanıcı verisi önbelleğini (cache) tetikleyerek eski kayıtların üzerine yeni verilerin yazılmasını sağlar.

🎯 Sonuç
İşlem sonunda "Hesap Hakkında" kısmındaki kullanıcı adı geçmişine baktığınızda, o eski isimlerin silindiğini ve alanın tertemiz olduğunu göreceksiniz.

💡 Not: Bu yöntem, profilinizi kurumsal bir görünüme kavuşturmak veya geçmişteki isim değişikliklerini gizlemek isteyenler için harika bir "can kurtaran" taktiğidir.

Kendi hesabım da 7 adet eski kullanıcı adı vardı döngü yaparak geçmişi sıfırladım