ismozalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben hala savımın arkasındayım 200 içerikle bu oluyorsa rekabeti zor bir kelimede demek ki ilerlenen yöntem tamamen doğru. Ben kimse ile çalışmıyorum R10 da Chris kardeşin dediklerini yapacak olsaydık zaten burada tartışma gereği duymazdık diye düşünüyorum. Ben 5-100 bin içerik oluşturmam arkadaşım işte senin yapay zekaya bakış açın bu bence sen kendine yeni bir konu aç acaba yapay zekaya 100 bin içerik oluştursam google anlar mı acaba diye filtresini sandox olayını konuşalım. sen beni etiketle takıldığın yer olursa sor. sen bana bir paragraf yazı oluştur yapay zeka ile ben de oluşturayım ikisinin AI durumunu ölçelim bak kaçtır yazıyorum ama hala cevap yazmıyorsun. Konuyu kimin yazdığı önemli değil önemli olan kullanıcı niyetini karşılıyor mu? AI yazmış o yazmış sorun bu değil. Lütfen sizden de ricam bana AI olmadan oluşturduğunuz bir sayfanın GSC verilerini paylaşmanız.
İçeriği oluşturulan sitelerdeki filtreleme sandbox, de-index türü değil demiştim. Müşterilerim de 3-5K günlük tekil hit alıyordu. F/P klasik ai makalelerde çok kötü. Tıpkı seninki gibi. Bunlar verimli sonuçlar değil. Madem deneme istiyorsun otomasyona uygun şekilde bir deneme yapalım. Bunun konuyla direkt ilgisi yok. Çünkü benim elimde Google'ın elindeki içeriğini filtreleyecek araçlar yok. Giriş seviyesi süzgeçlere bakarız. Gördüklerimi söylerim.

Koşullar şöyle:
Tek bir prompt, en az 300-500 kelime, bilgi verici ve anlatıcı tarzda, sadece Chatgpt/Claude/Gemini kullanmak şartıyla klasik bir ai makale oluşturabilirsin. El ile veya başka bir rewrite aracıyla müdahale etmemen gerekir ki klasik ai makale tanımına uysun. Konu: Momentum İndikatörlerinin Scalping Açısından Zafiyetleri olsun.

Eskisi gibi site işleriyle uğraşmıyorum. En son yaptığım sitede son 3-4 ayda 40K civarı yabancı tekil hit olmuş. Analytics öyle söylüyor. Bu site ai içeriklerle ama farklı bir yöntemle (makale sitesi değil) oluşturuldu. 40-50K içeriği vardır. Mesela bunun da performansını beğenmiyorum. Bence 200-300K olmalıydı. Siteyle aktif olarak ilgilenmiyorum yapıp bırakmıştım. Eski sitelerin çoğu ise kapandı gitti.