ismozalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben hala savımın arkasındayım 200 içerikle bu oluyorsa rekabeti zor bir kelimede demek ki ilerlenen yöntem tamamen doğru. Ben kimse ile çalışmıyorum R10 da Chris kardeşin dediklerini yapacak olsaydık zaten burada tartışma gereği duymazdık diye düşünüyorum. Ben 5-100 bin içerik oluşturmam arkadaşım işte senin yapay zekaya bakış açın bu bence sen kendine yeni bir konu aç acaba yapay zekaya 100 bin içerik oluştursam google anlar mı acaba diye filtresini sandox olayını konuşalım. sen beni etiketle takıldığın yer olursa sor. sen bana bir paragraf yazı oluştur yapay zeka ile ben de oluşturayım ikisinin AI durumunu ölçelim bak kaçtır yazıyorum ama hala cevap yazmıyorsun. Konuyu kimin yazdığı önemli değil önemli olan kullanıcı niyetini karşılıyor mu? AI yazmış o yazmış sorun bu değil. Lütfen sizden de ricam bana AI olmadan oluşturduğunuz bir sayfanın GSC verilerini paylaşmanız.
100 Bin+ içerikle denendi tespit şuki, bir site yeni olduğu için indexler yavaş ama çoğu indexli.
Çoğu makale içerik sıralama alıyor indexlendikten sonra. Makaleler net olmalı özgün olmalı değer üretmeli mesela verilen bir verinin analizini detaylıca yaptırabilirsin özgün olacaktır/değer katacaktır.
Ama problem şu görüntülenmede yeterince var ancak AI Overviews işin içine ediyor.

Özet olarakta:

Google şunu demek istiyor:

“AI içerik üretmek sorun değil.”
“Ama AI ile üretilmiş spam, kopya, değersiz içerik sorun.”
“Biz de yeni çıkan bu tür içerikleri tespit etmeye çalışıyoruz.”

Orjinal olun, ai kullanın ama özgün içerik üretmeye çalışın.

https://www.searchenginejournal.com/...ontent/537571/