Tamamdır üstadım komikli videoda geldiğine göre sorun yok

Asla kızmadım gülüyorum bende ama savınızı haklı çıkartacak bir veri sunamıyorsunuz

ona gülüyorum size komik gelen veriyi sundum siz de bana bu şekilde bir veri sunarmısınız? bizde görüp vay be diyebilelim? altında da bütün konuları phpc yazmış dedirten bir veri mesela? bir ödül falan var mı google dan?
Birkaç mesaj önce yazmıştım. Gözden kaçmış demek ki:
Chris Nelson (Google Arama Ekibi):
"Address novel content issues (e.g., detection and treatment of AI-generated content)"
r10'da bu konuda çalıştığım en az 10 kişi vardır. Her birinde 5-100 bin içerik oluşturuldu. Makale uzunlukları 300 ila beş bin kelime aralığındaydı. Görseller de kullanıldı. schemalar, h2 başlıklar, linklemeler... faydalı olmuyor. Yazdıklarım bir önyargı değil. Deneyim ve işleyişle ilgili. Tespit ediliyor. Filtreleme konusu ise klasik ai makalelerde yine belirttiğim gibi oluyor. tespit konusu ve bazı sıralama/hit zorlukları söylediğim gibi gerçekleşiyor. Aksi durum gözlemlesem zaten açıkça söylerdim. Şunu yanlış yapmışsındır diyebilirsin. O konuyu konuşabiliriz. 250 makale ile 1-2K görüntülenme ve 13 tıklama çok kötü bir performans. Filtreleme savını doğrulayan bir veri paylaştın. İstersen yeni bir konu açıp içeriğin özgünleştirilip ai tespitinden kaçırılması konusunda verimli bir tartışma için beni etiketleyebilirsin. Böylece daha faydalı ve karışık olmayan bir akış olur.