ismozalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin o güzel hatrını asla kırmam dostum

bak buyur sayfa yeni yani şöyle söyleyim 1,5 ay falan olmuştur. süre zarfının bi önemi varsa onu da konuşalım 7 günlük verisi çok istersen eğer özelden sana tıklanan kelimeleride paylaşırım. AI çıkmadan önce yıllar yıllar önce translate ile arkadaşlar makale spami yapıyor demişsin. Bu gözler neler gördü sadece bununlamı yapıyorlardı? arama sonuçlarını kaydettiririp google a tekrar okutuyorlardı sen masum kalmışsın bu konuda. Söylediklerim tamamen size herhangi bir saldırı içermemekte baştan söyleyeyşim. Ama beni itham ettiğiniz şeyin ben örneğini koydum buyurun. Siz bana herhangi bir konuda 1 paragraf yazın konu ne olursa olsun önemli değil ben de bir paragraf yazdırtayım. sonra siz sensörlerinizle ölçün.
İlahi hocam. Kızma ama bu veriye şöyle güldüm.

https://www.youtube.com/shorts/QPbxrN4zP4A

Arama sonuçlarını kaydettirip günde bir asgari ücret kadar gelir elde eden ilk kişilerden biri benim hatta yöntemin mucidi olabilirim. Çok eskiden 15-20 yıl kadar önce r10da böyle bir siteyi satmıştım. Google arama sonuçlarını h2 başlık yapıp resim kullanıp descriptionlarıyla birlikte wp'ye içerik basardım. Beni bırak şimdi. Konu çok dağılıyor ve amacından çıkıyor. Bu konuyu uzatmayalım. Konu arama motorları açısından belirttiğim şekilde. Google'ın arama ekibi de tespit edildiğini açıkça söylüyor. Başarılar selamlar.