phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O şekilde yaptığın ve makale başına Google'dan örümcekler hariç organik günlük 5 (beş) hit alabildiğin en az 1000 makaleli, site içeriğinin çoğu ai makalelerden oluşan bir sitenin verilerini paylaşır mısın? Bence öyle bir siten yok. Ben yine de yeni başlayanlar için bilgi vermeye devam edeyim. Saygı çerçevesinde yürüdüğü sürece konuyu genişleteyim.

Ai ile başarılı olan siteler yok mu? Var. Şöyle bir site yapabiliyorsan ve arkanda büyük fonlar varsa tespit edilme derdin olmaz: https://www.ainvest.com/ Buradaki fark ne sence? Promptla eğip bükmek mi? Yoksa sitenin sadece bir makale sitesi olmaması, reklamları ve yüksek kullanıcı faydası sağlaması mı?

Ai çıkmadan yıllar önce r10'daki arkadaşlar translate ile makale spami yapıyorlardı. Benzer durumları onlar da yaşıyordu. Bugün konuştuğumuz şeyle sebebi aynı: Yazılı içerikler matematiksel dizilime ve benzerliğe sahiptir. Arama motorları bunları tanır.

Promptu istediğin kadar değiştir. Novel tarzı, şairane tarz, hatalı yazdır. Direkt ai'lerden (Chatgpt, Claude, Gemini...) prompt ile alınan info içeren klasik makalelerin arama motorlarınca tespit edildiğini biliyoruz. Sen Türksün, bizden bu işleri bilen adam çıkmaz diyorsan aynı konuyu yabancı webmaster forumlarında açabilirsin. Zerogpt gibi araçlar bu işin entry-level dedektörü. Onları promptu eğip bükerek atlatmak mümkün ki zaten atlattığımı şu konumda ilk resimde görebiliyorsun: https://www.r10.net/yazilim-kodlama-...feranslar.html

Bu konuda tartışmaya devam etmek için sonraki mesajın bir veri içerirse konuyu daha fazla bilgilendirici hale getirebiliriz. Yoksa inatlaşmaktan öteye geçmez.

senin o güzel hatrını asla kırmam dostum

bak buyur sayfa yeni yani şöyle söyleyim 1,5 ay falan olmuştur. süre zarfının bi önemi varsa onu da konuşalım 7 günlük verisi çok istersen eğer özelden sana tıklanan kelimeleride paylaşırım. AI çıkmadan önce yıllar yıllar önce translate ile arkadaşlar makale spami yapıyor demişsin. Bu gözler neler gördü sadece bununlamı yapıyorlardı? arama sonuçlarını kaydettiririp google a tekrar okutuyorlardı sen masum kalmışsın bu konuda. Söylediklerim tamamen size herhangi bir saldırı içermemekte baştan söyleyeyşim. Ama beni itham ettiğiniz şeyin ben örneğini koydum buyurun. Siz bana herhangi bir konuda 1 paragraf yazın konu ne olursa olsun önemli değil ben de bir paragraf yazdırtayım. sonra siz sensörlerinizle ölçün.
Düzenleme: 206 post var 1k yok bu yolladığımda.