ismozalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim, dostum, beyefendi google içeriğin phpc veya ismozalp olarak yazdığına bakıyor mu sence? hayır isterse manav faruk yazsın onun için önemli mi? önemli olan kullanıcının ne bulduğu değil mi sayfalarca yazmışsınız. içeriği sen yazıyorsan yaz eyvallah AI yazıyosa ona da eyvallah bomboş çekişmeye gerek yok bence. ha diyorsan ki AI klasik makaleler kesinlikle tespit edilir, Buyur dostum zero mu neyse onunla test edelim istediğin konuyu söyleyebilirsin örnek makale yazdırırım. Ben mesela yazdırırken bilerek %7 hata yapmasını istiyorum makale boyutuna göre değişir tabi ki şimdi tespit mi edeceksin bunu? veya yazarken noktalama virgüllere dikkat etme diyorum. bunu mu algılayacak?
O şekilde yaptığın ve makale başına Google'dan örümcekler hariç organik günlük 5 (beş) hit alabildiğin en az 1000 makaleli, site içeriğinin çoğu ai makalelerden oluşan bir sitenin verilerini paylaşır mısın? Bence öyle bir siten yok. Ben yine de yeni başlayanlar için bilgi vermeye devam edeyim. Saygı çerçevesinde yürüdüğü sürece konuyu genişleteyim.

Ai ile başarılı olan siteler yok mu? Var. Şöyle bir site yapabiliyorsan ve arkanda büyük fonlar varsa tespit edilme derdin olmaz: https://www.ainvest.com/ Buradaki fark ne sence? Promptla eğip bükmek mi? Yoksa sitenin sadece bir makale sitesi olmaması, reklamları ve yüksek kullanıcı faydası sağlaması mı?

Ai çıkmadan yıllar önce r10'daki arkadaşlar translate ile makale spami yapıyorlardı. Benzer durumları onlar da yaşıyordu. Bugün konuştuğumuz şeyle sebebi aynı: Yazılı içerikler matematiksel dizilime ve benzerliğe sahiptir. Arama motorları bunları tanır.

Promptu istediğin kadar değiştir. Novel tarzı, şairane tarz, hatalı yazdır. Direkt ai'lerden (Chatgpt, Claude, Gemini...) prompt ile alınan info içeren klasik makalelerin arama motorlarınca tespit edildiğini biliyoruz. Sen Türksün, bizden bu işleri bilen adam çıkmaz diyorsan aynı konuyu yabancı webmaster forumlarında açabilirsin. Zerogpt gibi araçlar bu işin entry-level dedektörü. Onları promptu eğip bükerek atlatmak mümkün ki zaten atlattığımı şu konumda ilk resimde görebiliyorsun: https://www.r10.net/yazilim-kodlama-...feranslar.html

Bu konuda tartışmaya devam etmek için sonraki mesajın bir veri içerirse konuyu daha fazla bilgilendirici hale getirebiliriz. Yoksa inatlaşmaktan öteye geçmez.