Bence de uzatmayalım. İlk alıntıda ai makaleler tespit edilemez demiştin. Ona istinaden bolca yazdım. Ai klasik makaleler kesinlikle tespit edilir. Filtre biçimleri farklıdır. Her filtreyi de-index veya sıralamadan tamamen çıkarmak olarak anlamamak gerektiğini de belirttim. Bulk olarak klasik ai makaleler kesinlikle yaptırıma uğruyor. Bugün olmazsa yarın uğruyor. Ancak değiştirilmiş, humanize edilmiş içerikler ilk konudan ve senin bu mesajından bağımsızdı. Genelde tüm arama motorları klasik ai makaleler site içeriğinin çoğunluğunu oluşturuyorsa siteye hafif bir shadowban uyguluyor. Yani sıralamayı düşürüyor, dolayısıyla hiti azaltıyor. İyi geceler.
kardeşim, dostum, beyefendi

google içeriğin phpc veya ismozalp olarak yazdığına bakıyor mu sence?

hayır isterse manav faruk yazsın onun için önemli mi?

önemli olan kullanıcının ne bulduğu değil mi sayfalarca yazmışsınız. içeriği sen yazıyorsan yaz eyvallah AI yazıyosa ona da eyvallah bomboş çekişmeye gerek yok bence. ha diyorsan ki AI klasik makaleler kesinlikle tespit edilir, Buyur dostum zero mu neyse onunla test edelim istediğin konuyu söyleyebilirsin örnek makale yazdırırım. Ben mesela yazdırırken bilerek %7 hata yapmasını istiyorum makale boyutuna göre değişir tabi ki

şimdi tespit mi edeceksin bunu? veya yazarken noktalama virgüllere dikkat etme diyorum. bunu mu algılayacak?