selamlar beyler r10daki etsy otomasyonu konumdan hatirlarsiniz sistemi kusursuz hale getirdim ama gelen yorumlar uzerine bi model degisikligi yaptim artik sistemi ve talepler üzerine degil direkt veriyi yani bitmis urunu satıyorum. Üretim kısmı bende siz sadece hizmeti satın alıyorsunuz.
https://www.r10.net/sorum-var/470916...post1090772339
satin alan kisi hic ayarlarla ugrasmiyo dukkanini anahtar teslim dolduruyorum
otomasyon neler yapiyor ve size ne geliyor
1. ozgun gorsel uretimi: sadece bir kaynak link atiyorsunuz sistem o konsepti analiz edip yapay zeka ile telif derdi olmayan tamamen ozgun ve yuksek cozunurluklu satis gorsellerini uretiyor
2. seo odakli metinler: her gorsel icin ayri ayri en cok aranan kelimelerle harmanlanmis seo uyumlu baslik (title) ve urun aciklamalari (description) saniyeler icinde hazir
3. etiket (tag) calismasi: etsy algoritmasina en uygun en cok trafik ceken 13 etiketi otomatik listeye ekliyor
4. teslimat: size sadece bu verileri etsyye girmek kaliyor isterseniz api ile taslaklara da aktarabiliyoruz
hizmet detaylari ve fiyatlandirma
kapasite: 50 dolarlik api yatirimiyla 10.000 kredi cekiyoruz bu da ortalama 550 adet yuksek kalite gorsel ve full icerik demek
hiz: 550 urunluk koca bir dukkanin uretim suresi sadece 5 saat yani ayni gun icinde dukkani sifirdan zirveye tasiyoruz
normal fiyat: bu devasa paket icin belirledigim fiyat 7000 tl
NOT: ‼Konumuza gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkürler! Mevcut iş yükü ve operasyonel maliyetler nedeniyle dijital tabanlı ürün/içerik üretimini geçici bir süreliğine askıya almış bulunuyoruz.
Şu an için enerjimizi ve iş gücümüzü tamamen fiziksel ürün görselleştirmesi üzerine yoğunlaştırıyoruz.
Yeni Çalışma Sistemimiz:
Tedarikçi Odaklı İlerleme: Sizden sadece çalışmak istediğiniz tedarikçinin web sitesini iletmenizi bekliyoruz.
Otomatik Veri Çekimi: İlettiğiniz adresteki ürün bilgilerini ve ham görselleri sistemimize çekiyoruz.
Profesyonel Çıktı: Bu ürünleri, satışa hazır, optimize edilmiş ve yüksek kaliteli görselleri setler haline getirip size teslim ediyoruz.
İLK 3 KİSİYE OZEL KAMPANYA
referans olmasi adina ilk 3 kisiye paket fiyati 6000 tl beyler. dukkanini hizli sekilde kaliteli urunle doldurmak isteyenler kacirmasin.
her sey ai destekli ve ozgun. ilgilenenler pm atabilir veya konu altindan fikirlerini belirtebilir herkese bol kazanclar iyi forumlar.