Yopmail dediğiniz nedir bilmiyorum fakat bahsetmiş olduğunuz firma hakkında internette benzer şekilde bir sürü şikayetvar mesajı mevcut. Yani bunu meslek haline getirmişler. Siz onların istediği şekilde teslim etmek zorunda değilsiniz. Hesabın maili ne ise bilgileri ne ise o şekilde devredin ve bunu kayıt altına alıp belgeleyin gerisi sizi alakadar etmiyor. Siz teslim ettikten sonra hesabın bilgilerini değiştirmişler veya çalınmış şifreyi unutmuşlar artık sizin sorununuz değil. Sonuç itibari ile bütün bilgileriyle teslim etmişsiniz sorumluluk sizin değil artık alıcınındır. 2. el araba aldığınızda en ufak sorunda eski sahibini arayıp sorumlu tutabiliyor musunuz? Tutamıyorsunuz buda aynı şey. Alıcı ürünü alırken gerekli kontrolleri yapmakla yükümlü. Devir işlemi gerçekleştikten her şey devir edildikten sonra sizi bağlayan bir durum yok. İstedikleri kadar mahkemeye versinler.
İnternet üzerinden araştırma yaparsanız eğer iddia eden kişi ispat etmekle yükümlüdür. Size bu hesabı sen geri aldın diyorlarsa eğer bunu mahkemede ispatlamak zorundalar. Siz kendinizden eminseniz eğer böyle bir şey yapmadığınız sürece içiniz rahat olsun. Sadece süreç biraz mide bulandırıcı olur annenizin adına olması sebebiyle. Onun haricinde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Ben sonradan panik olup aldım bunuda ticketta belirttim ama bu adamlar yine aynısını yapacak ve onlar yapınca hesap kitlenecek artık