muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, hayırlı geceler değerli hocalarım.

İçim içimi yiyor şu an. Nedense tüm arkadaşlarım ve çevrem karaktersiz insanlarla dolu gibi geliyor. Kime “melek” desem, “deccal” çıkıyor.

Geçen fark ettim, yakın arkadaşım eski sevgilimle Instagram’dan takipleşiyor. Önceden arkadaşlardı ama uzun zamandır görüşmüyorlardı. Ben de sordum, “O istek attı” dedi.

Sonra konu bir şekilde açıldı. Aşırı muhafazakâr takılan bu arkadaş, birden “Eski sevgilimle bir arkadaşım sevgili olsa hiç takmam sadece engellerim" dedi. (Asla bu kafada bir insan değil tam bir mağara üyesi)

Sonrasında sohbet bir şekilde kapandı. Her gün görüştüğüm bu arkadaş, bugün beni Instagram’dan çıkarmış.

Her ne olursa olsun, bizim kitabımızda tanıdığımız, “kardeş” dediğimiz birinin eski sevgilisiyle görüşme düşüncesi olamaz. Ben, bu düşüncesi olduğu için böyle bir tavır sergilediğini düşünüyorum.

Sadece içimi dökmek istedim...
Geçmiş olsun hocam, bu devirde artık dost kalleş ayırt etmek zor. Allah böylelerinden korusun. Daha büyük zarar verebilirdi iyi ki erken belli etmiş safini