Bunu da tanır obisa. Bu şekilde temelde ai'nin oluşturduğu cümle yapısına hiçbir müdahalede bulunmamışsın. 3-5 bin makaleye ulaşınca ai etkisini daha yoğun hissedersin. Hitler azalır, sıralamalar düşer. Sen bu konularla ilgilenen biriydin. Bunları bilmen lazım. Ama şöyle söyleseydin bununla ilgili yoğun deneyimim olmadığı için yorum yapmazdım: "ai makaleyi alarak el ile veya malum araçlarla düzenliyor ve ai dedectorlerden kaçıracak hale getiriyorum. Bu şekilde 1000 makaleyi aştım. Sıralamalarım yerinde, hitim var." Burada haklı olabilirdin. Yaptığın değişiklikler şeklen görünüyor. O yaptıklarını zaten otomasyonla schemalar dahil oluşturarak yapıyorduk.
Boşver hocam, yapay zeka ile çer çöp etsinler sitelerini, iyilik yaramaz bunlara
AI ile ürettiğin içeriğin ne katma değeri var, ne içgörüsü var ne benzersiz araştırması saha deneyimi var.. Gider AI'ye sorar senin sitene geleceğine...
AI üretsin, aynı bilgileri herkes kendi sitesinde kullansın, oh ne güzel dünya. Google AI Overview en üstte var zaten,
, senin siteni niye sıralasın Google.