MyZiFiR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış yazdığın her şey doğru. - yanlış
Kişisel deneyimime bile yanlış yazmışsın. - doğru
30 yıla yakındır programlıyorum - şüpheli
3 yıl öncesinde de ultimate content machine gibi birçok program yazıp yüz binlerce makale ürettim - neden olmasın
Senin fikrine göre bunlar da olmamış. https://www.searchenginejournal.com/evidence-that-google-detects-ai-generated-content/537571/ - olmamış çünkü öyle bir şeyin olmadığını biliyorum
Anladığım kadarıyla sende yeni bir site tutturmanın heyecanı ve özgüveni var. Çünkü ısrarla diğer okuyuculara yanlış bilgi veriyorsun. Verdiğim linkte benden bağımsız açık ve senin reddettiğin bir gerçek vardı.

Chris Nelson (Google Arama Ekibi):

"Address novel content issues (e.g., detection and treatment of AI-generated content)" Diyor ki: Biz ai içerikleri tespit ediyoruz ve işliyoruz (filtreleme de bununla ilgili).

Bütün arama motorlarının bu konuda herkesçe bilinen tespit ve filtre mekanizmaları var. Bunu konuyla ilgili tüm webmasterlar bilir.

İmzandaki siteni inceledim. Blog bölümünde ai'nin tespit edilebildiği makalelerini gördüm. Buradaki ai içeriğin henüz az olduğu ve niş yazdığın için, bu konuyu içeriğin 3-5K'yı aşınca Google sıralaması ve hitler açısından tekrar konuşalım. İnsanları yanlış yönlendirmeseydin cevap yazmazdım.