obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim bahsettiğim olay makale yazarından seo uyumlu makale alıyorsun sonra bunu yapay zekaya veriyorsun sen anahtar kelime verdikçe aynı kalitede makale veriyor sana sonra o aldığın makaleyi bold , iç dış linkleme , iç resim , öne çıkan resim başlık düzenlemesi h2 h3 vs bu şekilde yaparsan başarıyı yakalrsın ben bu şekil yapıyorum senin dediğin şu olabilir yapay zekaya üretip hemen onu yayına alması ellemeden
Bunu da tanır obisa. Bu şekilde temelde ai'nin oluşturduğu cümle yapısına hiçbir müdahalede bulunmamışsın. 3-5 bin makaleye ulaşınca ai etkisini daha yoğun hissedersin. Hitler azalır, sıralamalar düşer. Sen bu konularla ilgilenen biriydin. Bunları bilmen lazım. Ama şöyle söyleseydin bununla ilgili yoğun deneyimim olmadığı için yorum yapmazdım: "ai makaleyi alarak el ile veya malum araçlarla düzenliyor ve ai dedectorlerden kaçıracak hale getiriyorum. Bu şekilde 1000 makaleyi aştım. Sıralamalarım yerinde, hitim var." Burada haklı olabilirdin. Yaptığın değişiklikler şeklen görünüyor. O yaptıklarını zaten otomasyonla schemalar dahil oluşturarak yapıyorduk.