ismozalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstadım neyi anlayacak mesela açarsanız çok sevinirim.
obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle birşey yok yapay zeka makale index almaz sırlama almaz adsense onay almaz gibi saçmalık yok ben alabiliyorsam bunları sizlerde alabilirsiniz tecrübe ile sabit
Kesinlikle anlar. Bunun testini yapmak bu kadar kolayken neye dayanarak böyle bir sav öne sürülüyor? Herhangi bir ai'den aldığınız bir paragraflık makaleyi zerogpt gibi araçlarla bile test ettiğinizde hemen hepsi makalenin büyük oranda insan elinden çıkmadığını söyler. Bunun temel nedeni ai'lerin cümle içindeki kelime sıralaması, yüklem kullanımları, kelime hazineleri ve kelime kullanımları gibi etmenler. Bu durum bir nebze çeşitli araçlarla atlatılabiliyor. Ancak çözüm değil.

Google, bir sitede yoğun ai makale girişlerine yaptırım uygular. Bu yaptırım index almaması değil. Elle yazılmış benzer makalelere göre performans farkıdır. Eşit koşullarda, niş olmayan içeriklerde insan eliyle yazılmış makalelere göre ai makaleler daha kötü sıralama alır ve çoğunlukla daha az hit çeker. Yüz binlerce makale testi bunu gösteriyor. Bahsettiğim şey, örneğin chatgpt'ye verilen bir promptla alınan klasik makale çıktısıyla ilgili. Makaleyi işleyip, değiştirme, farklı araçlarla rewrite etme bu konuyu kapsamıyor. O kısmı ayrı bir konu.

Henüz ai kodlamalarla yazılım oluşturulamıyorken bunu kodluyor ve birçok kişiye yüz binlerce klasik makale dağıtıyordum. Ek olarak benim de deneyimlerim var.

İlgili konularımdan biri (3 yıl önce): https://www.r10.net/yazilim-kodlama-...feranslar.html