forrwaprr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selam,
Kısa bir serzeniş + merak postudur 😄
Freelance çalıştığım bir müşteri vardı. Parasını verdi, sistemini yaptım, teslim ettim. Buraya kadar her şey normal. Ama sonrasında adam resmen işi benden öğrenmeye başladı.
Sürekli mesaj:
“Bunu nasıl yaptın?"
"Yapay zeka kullanıyor musun?"
"Hangi yapay zekaları tercih ediyorsun"
"Dosya sistemini neye göre açtın neyi yapmayı hedefliyorsun? Hangi kod nereyi çalıştırıyor?"
“Şu kısmı nasıl geliştiririm?”
“Yapay zekayla şöyle bir şey denedim ama olmadı, sen nasıl yapardın?”
“Şurayı da şöyle yapsak mı?”
Yani iş teslim edildi ama adam beni dökümantasyon + danışman + eğitim paketi gibi kullanıyor 😄 Üstüne bir de klasik vaat: “Abi daha çok iş var sana” (tabii henüz gelen giden yok)
Benim aklımdaki soru şu:
👉 Sizde de böyle müşteriler oluyor mu?
👉 Oluyorsa nasıl sınır koyuyorsunuz?
👉 “Bu artık danışmanlık, ekstra ücret” demeyi nasıl formüle ediyorsunuz?
Bir noktada iyi niyet suistimale dönüyor gibi hissediyorum.
Sizin tecrübeleri merak ediyorum 👇
Şunu asla unutmayın hocam, ben kısmen kötü bir şekilde öğrendim.. Ancak şahane oldu..

Hiç bir şekilde ve koşulda, asla ve kata... Müşteriniz ile samimiyet çerçevesine dahil olmayın, ta en baştan kurumsal bir ağız ile devam etmek, araya mesafe koymak.. Sizi o kadar çok etkiliyor ki.. İnanamazsınız, her şeyin temeli başlangıçtan geçiyor..

Yani bir müşteri "Kral, Kanka.." vs. diyebilir.. Ancak siz kurumsal yapınızı ve tavrınızı asla bozmayın.

Bakın şu da bir gerçek, müşteri dediğimiz karakter asla sizin arkadaşınız ya da dostunuz değil, o sadece size bir hizmet almak maksadı ile gelmiş bir alıcı / arayıcı ya da siz denk gelmişsinizdir fark etmez, her şekilde ve koşulda bu bakış açısı gelecek odaklı sizi daim eder ve korunmanızı sağlar. Müşteri dediğim gibi size "Kral, Kanka" vs. desin.. Ancak siz o ithamları kullanmayın. Kaliteli olmaya bakın, profesyonel olmaya, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir...İnanın! Bunlar deneyim ve tecrübelerdir. 💯👌😊