Merhaba R10 üyeleri, 👋
Geçici e-posta servislerinde hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz: reklam dolu arayüzler, yavaş teslimat, tek domain seçeneği, OTP kodlarını manuel arama derdi ve gizlilik endişeleri. InboxBurn, tüm bu sorunları sıfırdan çözmek için geliştirdiğim kayıt gerektirmeyen, reklamsız, açık API destekli bir geçici e-posta servisidir. 🔥
Siteye girdiğiniz an bir e-posta adresi hazır — kayıt yok, bekleme yok, reklam yok. Gelen mailler anlık olarak (WebSocket ile bağlanır, doğrulama kodları otomatik tespit edilip yeşil badge olarak sunulur. Tek tık kopyala, yapıştır, bitti. ⚡
Siteyi kullanıp deneyimlerinizi ve geliştirmemi istediğiniz yerleri yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim. 📝

InboxBurn Özellikleri:
  1. Kayıt Gerektirmez: Siteye girdiğiniz an çalışan bir e-posta adresi oluşturulur. Hesap, şifre, doğrulama — hiçbiri gerekli değil. 🚀
  2. Otomatik OTP Tespiti: Gelen maillerdeki doğrulama kodları (4-8 haneli) otomatik algılanıp inbox listesinde yeşil badge olarak gösterilir. Tek tıkla kopyalanır — maili açmanıza bile gerek kalmaz. 🔑
  3. Doğrulama Linki Algılama: "Verify", "Confirm" gibi doğrulama linklerini otomatik tespit edip mavi "Verify Now" butonu sunar. Tek tıkla hesap doğrulama tamamlanır. 🔗
  4. Çoklu Domain Desteği: 8+ farklı domain arasından seçim yapabilirsiniz. Bir domain engellenirse, tek tıkla başka bir domaine geçiş yapabilirsiniz. 🌐
  5. Özel Adres Seçimi (Custom Prefix): İstediğiniz kullanıcı adını ve domaini seçerek kişiselleştirilmiş geçici adres oluşturabilirsiniz. Örn: istediginiz-isim@example.com ✏️
  6. 3 Eşzamanlı Adres: Aynı anda 3 farklı geçici adres kullanabilir, sekmeler arasında geçiş yapabilirsiniz. Birden fazla hesap doğrulaması için idealdir. 📑
  7. Ayarlanabilir Süre: 1 saat, 6 saat, 24 saat veya 3 gün — ihtiyacınıza göre süre seçin. İstediğiniz zaman uzatabilirsiniz. ⏳
  8. Ek Dosya Desteği: Gelen maillerdeki ekleri doğrudan indirin. PDF, resim, doküman — her format desteklenir. 📎
  9. WebSocket ile Anlık Teslimat: Geleneksel polling yerine WebSocket teknolojisi kullanılır. Mailler milisaniyeler içinde görüntülenir, sayfa yenilemeye gerek yoktur. ⚡
  10. REST API + Dokümantasyon: Geliştiriciler için tam donanımlı REST API. CI/CD pipeline'larınızda, test otomasyon araçlarınızda kullanabilirsiniz. Free tier: 5.000 istek/ay. 🛠️[henüz aktifleştirmedim]
  11. 7 Dil Desteği: İngilizce, Türkçe, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça. Tarayıcı dilinize göre otomatik algılanır. 🌍
  12. Reklamsız & İz Bırakmaz: Hiçbir reklam, tracker veya çerez kullanılmaz. Tüm veriler süre dolunca kalıcı olarak silinir. 🛡️
  13. Güvenlik: XSS/injection koruması, HTTPS şifreleme, security header'ları, oturum bazlı inbox izolasyonu (başkasının maillerini göremezsiniz). 🔒
  14. Ücretsiz Araçlar: Şifre üretici, veri ihlali kontrolü, e-posta doğrulayıcı, spam skor analizi — hepsi ücretsiz ve kayıtsız. 🧰[bazı araçlar şuan için çalışmayabilir]
  15. SEO & Blog: 15+ makale, gizlilik rehberleri, platform bazlı kullanım kılavuzları (Instagram, Discord, Facebook, Gaming). 📚[henüz bitmedi]
Teknik Altyapı: 🏗️
  • 3 sunucu mimarisi (SMTP + API, Frontend, Admin Panel)
  • Cloudflare CDN + SSL
  • DKIM + SPF + DMARC imzalı e-posta altyapısı
  • PM2 process manager
  • React + Tailwind CSS frontend
  • Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Hotmail-Outlook temp mail eklemeyi düşünüyorum ama diğer sitelerdeki gibi prefixler olmadan[+.] ama bu özellik premium kullanıcılar için olacak.

Siteyi geliştirmek için önerilerinize açığım. Reklam/tanıtım yazısı, backlink ve SEO önerilerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim. 🙏
    Bu arada siteyi tamamen claude ile kodlandı toplam 3 gün sürdü bitirmem günce 2-3 saat zaman ayırdım. Uzun vade açık kalacak şuan için bir kaç eksik var belki bazı yerler bozuk tam çalışmıyor. Düzeltmemi istediğiniz yer varsa yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Şuan için toplam 8 domain var bunu 100 adete çıkarmayı düşünüyorum kısa süre içinde.