neyi biliyorsun da neyi konuşuyorsun hocam? Sence her yolda doğru radar mı var? Hadi dediğin gibi diyelim? Neden ceza yazan polis isteksizdi? Neden sitemli bir şekilde yazdı! Ayrıca bahsettiğim yol şehirler arası otoban. Hız limit tabelası da yok? Hadi var diyelim. Her şey eyvallah ceza yedim tamam kabul ediyorum. Polisin dediği gibi aslında 2700 ödemem gerekirken neden insanları zora sokacak bir yasa getirip 6 bin ödemem gerekiyor? Neyi biliyorsun neyi konuşuyorsun? Otobanda 87 ile gitmenin cezası mı olur? Madem o yollarda bisiklet hızı ile gideceğiz neden yol yaptık diye nağralar attılar? Sen bu soruları cevaplar mısın ilk?
Hocam, yazdıklarınıza göre siz de haklısınız fakat ortalık o kadar trafik magandası kaynıyor ki kurunun yanında yaş yanıyor maalesef. Ben hala cezaların az olduğunu düşünüyorum. Sorun siz değil, trafiğin %90'ı yüzünden bu şekilde cezalar. Avrupayı geçtim, balkanlar gezimizde yaya geçidinde geçtik diye 15 gün hapse attılar bizi, ben bu tarz cezaların gelmesini istiyorum.