ByTriSLaSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha faydalı daha güzel bir gelir modeli ile tutacak bir projeye emek harcamak daha mantıklı bence.
Artık herkes her şeyi zaten yapıyor.
Bu yüzden sektörde ya çok eskimiş şeyleri modern bir şekilde ayağa kaldırmak ya da çok yenilikçi, ihtiyaç olan projeleri ayağa kaldırmak mantıklı geliyor bana.

İşlem gücünde sorun yok diyorsanız bence daha kaliteli şeylere yönelebilirsiniz.

Geçen gün redditte gördüm, claude ile kali linux'ta birçok şeyi yapıyorlar.

40 takla attırsalar, yapacağınız llm bugün claude kadar kaliteli kod yazamıyorsa uğraştığınıza değmez, bu tabi ki şahsi fikrim.
Mesela oyun hilesi yapmak istiyorum warzone için, driver yazabilir mi, windows memory korumalarını bypass edebilir mi ya da ne bileyim dmz gibi virtual bir donanım ayağa kaldırabilir mi?
Not : (Oyun hilesi örneği üzerinde gittim, llm modelleri kodlama bazlı düşünmemek gerek aslında.)

Bugün hile yazmak bile farklı bir alan, tpm başlı başına bir sorun. Amacım uç noktalarda örnekler vermek değil.
Kknigt online için bir hile yazılabilir veya benzeri oyunlara, fakat burada sizin de karar veremediğiniz konu şu: yapacağım ama tutacak mı, yapacağım ama kazanabilir miyim?

Bu yüzden düşünmekle zaman kaybetmeyin. Her sektör bir risktir. Bir risk analizi yapıp ona göre kararınızı verin bence.

Unutmadan tebrik ediyorum, bu güzel bir cesaret fakat r10 için değil global için düşünün.
Claude kadar kaliteli kod tabii ki yazamaz bu bir gerçek işin gerçeği Talebe göre Kendi finetuningimi yapıp / yaptırıp Belirli bir niş alanda sadece geliştirmek Belki kendi algotrading botumu sürebilirim ya da benzeri insanı öldüren şey veremediği kararlar sözü burada devreye giriyor sağolun düzgün cevap için