BlueAegean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yıldır aktif araç kullanıyorum, 1 tane trafik cezam var oda radar, hızlı gittiğim için. Kimse kimseye durduk yere ceza yazmıyor. 70 lik yolda 70 ile gideceksin. 30 luk yolda 30 ile gideceksin. Allah korusun, 30 luk yolda 90 ile giderken ailenden birine çarpsalar ne yapacaksın? Bu sefer de kurallar caydırıcı değil diye burada konu açarsınız. Birazcık empati yapın boş boş konu açacağınıza.
neyi biliyorsun da neyi konuşuyorsun hocam? Sence her yolda doğru radar mı var? Hadi dediğin gibi diyelim? Neden ceza yazan polis isteksizdi? Neden sitemli bir şekilde yazdı! Ayrıca bahsettiğim yol şehirler arası otoban. Hız limit tabelası da yok? Hadi var diyelim. Her şey eyvallah ceza yedim tamam kabul ediyorum. Polisin dediği gibi aslında 2700 ödemem gerekirken neden insanları zora sokacak bir yasa getirip 6 bin ödemem gerekiyor? Neyi biliyorsun neyi konuşuyorsun? Otobanda 87 ile gitmenin cezası mı olur? Madem o yollarda bisiklet hızı ile gideceğiz neden yol yaptık diye nağralar attılar? Sen bu soruları cevaplar mısın ilk?