SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda daha çok muhabbet dönmesini sağlayan bir durum yok ortada hocam, olsa zaten bu mantıkla bizde bundan rahatsız olmayız. Burda ki aktiflik nihayetinde ticaretinde dönmesini beslenmesini sağlar. Kimse ticari muhabbetlerini ayan beyan halk içinde yapmıyor zaten. Özelde konuştuğunda max 2-3 mesaj sonra whatsapp'a geçiyorsun ve forumdan ayrılıp başka platforma geçmiş oluyorsun. Buda forumda ki sayfa ve reklam görüntülemelerini azaltıyor. Görüntüleme almak yerine burada mesaj kotası arttırmak için premium üyelik yada bi takım ek hakların ücret ödenip alınması tabiki forum adına daha net gelir oluyordur. Ama forumda ki konuları veya mesajları besliyor mu ? hayır. benim özel mesajlarımın tamamını incelesek bulacağımız tek şey müşterilerle konuşmalar ve max 2 mesaj sonra whatsapptayım. Burda mesajlaşmadığımı whatsappta konuşuyorum. Gidip bunun için konu açmıyorum yada konu altında konuşmuyorum

kısa yol için teşekkürler, ben daha da kısa bi yol kullanıyorum, numaraya dokununca whatsapp seçip direk mesaja yönleniyorum. Sizin verdiğiniz bu kısa yolda zaten bu mesaj kotasının saçmalığını anlatmaya tek başına yeterli, oluyor.

Burda ki mesaj kotası yüzünden müşteriye verdiğimiz sözü unutuyoruz, yeri geliyor mecbur silip mesajları önceden ne anlaşmışız ne fiyat vermişiz onu bilmiyoruz. numaramızı sanal alemde binlerce konuya dağıtıyoruz.

Premium üyelik alıyorum 13-15 bin'e bugün %90 olmuş mesaj kutusu şimdi yine mesaj temizlemeyle uğraşıyorum. Premium üyelik almakta çözüm değil yani, oda aldığın üyeliğe göre mesaj hakkı veriyor Mesela premiumların hepsinde mesaj sınırı sınırsız olabilir. oda yapılmıyor.
Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ediyorum hocam. 😊🙏