@Coşkun Çetin; mesaj kotası mantığını açıklamıştı hocam, o açıklamasından sonda ben konuyu kapattım açıkçası, farklı bir görüşüm var artık, bayağı mantıklı gelmişti. Belki sizin durumunuzda da bu durum
değişebilir diye iletiyorum :
>>
https://r10.us/Jbs - burada açıklamıştı kendisi...
Merhabalar hocam, WhatsApp hattına doğrudan mesaj atmak için illaki o numarayı kayıt etmenize lüzum yok, daha basit bir
yöntemi mevcut :
İPhone özelinde '
+' tuşuna basıp sadece 90 ile başlayan ya da hangi alan kodu ise artık onu yazıpta numarayı girince, eğer kişide WhatsApp var ise karşı tarafında WhatsApp hesabı ortaya çıkıyor,
tıklayıp mesaj atabiliyoruz.
Bunun dışında, satıcıların dönüş yaptıkları müşterilerine çok fazla bir şeyler yazması ve ardından 5/1'inin bir şeyler alması zannediyorum satıcıları derinden sarsmış ve küstürmüş olabilir, elbet tabii bunun onlara bir etkisi var ve kötü bir etkisi var, her an ticaretin ne zaman ve nasıl sonuçlanacağı kestirilemiyor, elbet tabii bu da her an her şeyin olabileceği anlamına geliyor derler ki : "
Kısmetin nereden ve nasıl geleceği kimi zaman belli olmaz."
Buraya kadar satıcı taraflı
hakları mevcut, bir yandan da bile isteye kendilerine zarar veriyorlar ancak yapacakta pekâlâ bir durum söz konusu değil, neticede her birimiz birer kırılgan insanız günün sonunda. 💔😊
Bunun dışında dediğim unsur olarak WhatsApp'a müşteri ve satıcı taraflı dönüşler oldukça kolay ve pratiktir, ancak sizde biliyorsunuz ki herkes sizin benim gibi pratik asla değildir ve bu çapta o denli bir beklentide hazır vaziyette beklemek tam bir ahmaklık olacaktır kanaatimce.
Maalesef bu konuda diğer tüm konular gibi R10.net'in tozsuz dijital raflarında geçmişte yerini alacak, belki bir kaç kişi aydınlanır diye yazma gereksinimi duydum, ancak pekâlâ bir etkimin olmayacağından da adım gibi eminim maalesef. 🙁
Konu için teşekkür ederim, maalesef bu tarz bir yapıda her iki tarafta kimi zaman eşit oranla kaybetmektedir, ancak olduğu kadar.. 😕