Hocam cok fazla ugrassanız bile REKLAMLAMA olmadan bir sey olmaz moderasyonu ilk baslarda bot ile yapın ve siz olun zaten ilk ay 25-50 felan olur reklam bütceniz cok yoksa yazılım kısmında bir mc hosting alın mc icin hostingler var vds vps yazılım ugrasmayın direk mc hosting alın map alın eklenti alın ücretli ücretsiz vide moderasyon botu artanıda reklam bütcesi yapın batınız tutdu moderatör alınmı yapın mc hostinginizi daha pahalı yapın vs vs
Bu is emekten cok ilk basta reklamlama hosting teknik destekde calısmıs ve mc serverları hakkında bilgili biri olrak söylüyorum.
Tabi benim fikrim. : D
Teşekkürler reklam konusunda sorunum yok sadece bilgim yetersiz 2012 den kalma bilgi ile bu işe girişmek mantıksız.
Güncel bilgisi olan birinden yardım almak zorundayım konu da belirttiğim üzere basit bir sunucu değil en kötü ihtimalle son oyuncu vardı hala var sanırım o seviyedeki bir sunucu düşünüyorum reklam maaliyeti hariç aşırı kaliteli bir sunucu için gereken ekibi ve ekip üyelerinin maaliyetinin ne olacağını araştırıyorum sadece