Merhabalar,
yakınımın yaşadığı bir durum mevcut konu çok fazla uzun olduğu için burada kimseyi sıkmak istemedim.
X Bir banka güvenliğimizi sağlayamadığı gerekçesi ile habersiz ve onayımız bulunmadan hesaplar açılıp ardından kredi vs gibi başvurular yapılıp d-o-l-an.dırılma durumu yaşanıyor yaklaşık 3-4 yıl önce ve yakınım bu süreçte ciddi bir rahatsız durumu olduğu için ağır tedaviler ( onkoloji ) görüyor. Ardından yakınım kendi imkanları dahilinde tıpkı bir hafiye gibi suçluların yaptığı işlemleri tek tek kanıtlıyor ve bağlantılar aracılığı ile suçluları yakalatıyor. 1' i hariç kırmızı bültenle aranıyor kaçmış yurtdışına vs.
Dava bugün sonlandı savcı ise bankaya gün kaybetmeden deliller karartılmadan hukuk bürosuna başvurun ve durumunuzu anlatın ücretsiz avukat talebinde bulunun şeklinde bilgilendirme yaptı. Sağolsun çok ilgiliydi ancak insan böyle durumlarda donup kalıyor çok fazla detaylı sormak aklımıza gelmedi.
Adli yardım talebini nereden nasıl yapabiliyoruz ve bu süreçte neleri hazırlamamız gerekiyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Malum bankanın ismini vermeyi o kadar çok isterdim ki çoğu kişi anlayacaktır zaten verilerimizi sürekli satıp güvenlik ihlali yaptıkları için.
Şimdiden teşekkür ediyorum, sevgiler...