Selamlar arada kaldığım iki araba var hangisi daha iyi hangisi alınır hiç bilmiyorum peugeot 3008 elektrikli mi yoksa opel grandland elektrikli mi alınır iki araçta 2025 model olucak hangisini önerirsiniz arabacı arkadaşlar yardım edebilir mi bu iki aracın artıları eksilerini karşılaştırıyorum ama yinede bir sonuca varamıyorum
Selamlar, opel - peugeot - citroen bence bu üçlüden uzak durulmalı bu kadar mağduriyet yaşanması normal değil. Tabi sadece bunlar da değil şu an ki piyasaya göre x marka x model çıkarttı ben şu modeli yapmalıyım kafasında oldukları için araçlar yeteri kadar test edilmeden piyasaya sürülüyor. Bu paralara aynı segment olmasa bile toyota chr - tucson vs düşünebilirsiniz. Tucson' a karşı düşüncelerim çok - yöndeydi ama bir arkadaşım vasıtasıyla inceleme şansı yakaladım %100 sorunsuz diyemeyiz ama en azından bahse konu markalar gibi değil.
Bir de tabi genelleme yapmak istemiyorum araba da aynı beyaz eşya gibi birazda şans işi ama kolay paralar değil bence iyi düşünülmeli.