@verisunucu;

Tarafınızca e-posta ile bildirim yapıldığının söylenmesi, kullanıcı açısından tek başına yeterli kabul edilemez. Spam/junk kutusuna düşen mesajlardan mükellef tutulmam da beklenemez. Esas olan, doğrudan sizin panelinizde kullanıcıya nasıl bir bilgi gösterildiğidir. Ben farklı bir kaynaktan değil, doğrudan sizin panelinizde gördüğüm tarih üzerinden hareket ettim. Panelde gördüğüm tarih 27 Mart olduğu için, ödeme bakımından bu tarihi esas almam kullanıcı açısından olağan ve makul bir durumdur. Dünden beri anlatmaya çalıştığım husus tam olarak budur.

Benim itirazım başından beri aynı noktadadır: kullanıcıya yansıyan panel bilgileri ile sonradan yapılan açıklamalar, benim açımdan açık ve çelişkisiz görünmemiştir. Eğer sizin açınızdan süreç teknik olarak doğru yürütüldüyse dahi, bunun kullanıcıya yansıma biçimi yeterince net olmamıştır.

Ayrıca süreç içinde hesabıma/panele erişimimin kapatılmış olması da, benim açımdan güven zedeleyen ayrı bir unsur olmuştur. Buna rağmen daha önce aldığım ekran görüntüleri, belgeler ve yazışmalar tarafımda mevcuttur.

Konuyu resmi başvuru süreci üzerinden takip edeceğim. Mevcut yazışmalar ve kayıtlar hususunda takdir sayın yöneticilerimiz ile ilgili mercilerindir. Sonuçlandığında gerekli görürsem neticeyi ayrıca paylaşırım.

İyi forumlar.