@verisunucu;
Yazdıklarınızı okudum. Bu başlık altında son kez cevap veriyorum.
Öncelikle şunu net şekilde belirtmek isterim: Benim burada yaptığım paylaşım, yaşadığım sürece ilişkin kullanıcı deneyimimi ve elimde bulunan kayıtlar doğrultusundaki değerlendirmemi içermektedir. K
imseyi “uydurma”, “aldatıcı”, “karalama” amacıyla hedef göstermedim. Süreci nasıl gördüysem ve nasıl anladıysam onu paylaştım. Mesajlar ortadadır.
Evet, destek kayıtlarında kullandığım bazı ifadeler sert olmuştur. Bunu ayrıca uzatacak değilim. Ancak sert üslup kullanmış olmam,
süreçte yaşadığım karışıklığı, güvensizliği ve itiraz hakkımı ortadan kaldırmaz.
Benim temel itirazım başından beri aynıdır:
Panelde gördüğüm kayıtlar, ödeme süreci ve tarafıma yapılan açıklamalar kullanıcı açısından
açık, sade ve çelişkisiz görünmemiştir. Siz bunun teknik olarak net olduğunu söylüyorsunuz;
ben ise kullanıcı tarafında bunun bu kadar net yansımadığını söylüyorum. Aramızdaki ihtilafın özü budur.
Ben hiçbir yerde “kesin olarak sistemde sahtecilik yapıldı” gibi bir iddiada
bulunmadım. Ancak tarihlerin, kayıtların ve anlatım biçiminin bende
çelişki izlenimi oluşturduğunu söyledim.
Bu, bir kullanıcının yapabileceği meşru bir değerlendirmedir.
Ayrıca konunun teknik boyutundan çıkıp şahsıma yönelik “iyi niyetli değil”, “kimse bununla çalışmamalı”, “cezalandırılsın”, “forumdan uzaklaştırılsın” şeklindeki ifadeleri de doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Ben burada bir kullanıcı olarak yaşadığım süreci anlattım. Takdir forum yönetimi ve okuyucularındır.
Bunun yanında, tarafınızca paylaşılan görsellerde bana ait özel bilgilerin açık şekilde yer alması da ayrıca doğru olmamıştır. Nitekim forum yönetimi bu nedenle müdahale etmiş ve görsellerin kaldırılarak özel bilgilerin gizlenmesi yönünde uyarıda bulunmuştur. Kendi pozisyonunu savunurken karşı tarafın kişisel verilerini açık şekilde paylaşmak kabul edilebilir bir yaklaşım değildir. Yine kendinizle çelişmişsiniz.
Benim açımdan konu bu noktada kapanmıştır. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim. Forum yönetimi gerekli görürse tüm yazışmaları ve kayıtları kendilerine ayrıca sunarım.
Takdiri yönetim ve forum kullanıcılarına bırakıyorum.
İyi günler.