ChatGPT'den Sıkılanlara: Tuval Tabanlı Yeni AI Deneyimi (FlowithOS) + 5 Davetiye
Selamlar r10 ailesi,
Son zamanlarda yapay zeka araçlarını sadece karşılıklı sohbet (chat) formatında kullanmaktan biraz yorulmuştum. Karmaşık bir proje üzerinde çalışırken akışları takip etmek, farklı çıktıları birleştirmek zorlaşıyordu. Bu süreçte
FlowithOS adında bir platform keşfettim ve çalışma mantığı gerçekten çok farklı.
Nedir bu FlowithOS? Alıştığımız o dikey sohbet ekranı yerine karşınıza sonsuz bir
tuval (canvas) çıkıyor. Düşüncelerinizi, AI çıktılarını ve farklı iş parçacıklarını bu tuval üzerine serpiştirip görsel bir iş akışı oluşturabiliyorsunuz.
Neden denemelisiniz?- Multi-thread Çalışma: Aynı anda birden fazla AI modelini ve farklı görevleri tek bir ekranda yönetebiliyorsunuz.
- Ajan Mantığı: Sadece cevap vermiyor, verdiğiniz karmaşık görevleri otonom olarak adım adım planlayıp bitirmeye odaklanıyor.
- Görsel Hafıza: Projenin başından sonuna kadar tüm süreci bir harita gibi görebilmek, özellikle teknik ve yaratıcı işlerde büyük kolaylık sağlıyor.
Özellikle derinlemesine analiz gerektiren veya karmaşık tasarım/yazılım süreçleri yönetenlerin çok işine yarayacağını düşünüyorum.
Elimde 5 adet davetiye kodu var: Sistemi merak edenler için aşağıya 5 adet kod bırakıyorum. Bu kodlarla giriş yaptığınızda hem sistemi deneme şansınız oluyor hem de
1'er kredi kazanıyorsunuz.
- OS4LQL7S3B
- OSJ7F6VIFB
- OS9IH7WTNY
- OSFOGOKBSK
- OSEJW5R5IU
Kullanan arkadaşlar hangi kodu aldığını yoruma yazarsa diğerleri için de kolaylık olur.