Bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hocam, sağ olun var olun. Her daim en iyisini yapmak için çalışıyoruz.
r10.net bende Fatihten ibaret olmaya başladı iyice

Ne manyaklık peşinde ne yaptı ne etti acaba diye girip bakarım. Yine harika bir prpje yapmış hemen satın aldım denedim. Gercekten de bu adam ne yiyip içiyor, ne ile besleniyor bilmiyorum

Yine abartı övgüler dışında ciddi bir test yaptım ve sonuc harika. Boş övgü değil bunlar, özellikle günümüzde seo ve içerik konuları iyice ai yüzünden dağılmışken böyle bir sistem harika sonuclar veriyor. Bu projeyi test ederken biraz daha 'yani ai chat botta söylesem oda yazar bunun aynısını' dedim içimden. Sonuc apayrı bir dünya. Bu sisitemi sadece makale oluşturmak için değil youtube videoları için araştırma yapmak için denedim onda bile benim saatlerce araştırmama yakında deep sonuclar verdi. Benim açıkcası oturup adsense ile uğraşacak vaktim yok, site açayım makale yayınlayım oradan dolar aksın diye bir amacım yok. Bu sistemi yabancı niş bir dilde kullanılırsa direkt sağlam hızlı sonuclar alacagından eminim ama. Eline koluna sağlık Fatih dostum. Gercek hayatta da tanışmak istediğim birisi kendisi. Fiyatı gayet uygun tutugunu düşünüyorum bence herkes denemeli.