fattih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok teşekkür ederim, böyle detaylı ve içten bir geri bildirim yazmak için zaman ayırdığın için 🙏

Bak şimdi, senin bu yorumun benim için altın değerinde. Neden? Çünkü sen sadece "iyi sistem" demedin — belediye siteleriyle rekabet ettiğini, 5-6'dan 2'ye çıktığını, hitlerin %60 arttığını, stabil kaldığını tek tek yazdın. İşte gerçek veri budur hocam.

Belediye sitesiyle kapışıyorsun ve 2. sıraya çivilenmiş durumdasın — bunu küçümseme sakın. O siteler .gov.tr otoritesiyle, yüzlerce backlink'le geliyorlar. Sen organik güçle, doğru stratejiyle oradasın. Bu ciddi bir başarı.

Bir de şunu söyleyeyim: düzenli kullanımda faydasını daha çok gördüğünü söylemiş olman tam da bizim felsefemizi doğruluyor. Bu sistem bir gecede mucize vaat etmiyor — ama düzenli ve doğru kullanımda sonuç kaçınılmaz oluyor.

Senin gibi işin hakkını veren, sabırla test eden ve sonuçlarını paylaşan kullanıcılar bu topluluğun en değerli parçası. Ellerine sağlık hocam, yolun açık olsun! 🚀

Herhangi bir konuda desteğe ihtiyacın olursa biliyorsun, buradayız. İyi forumlar! 💚

Çok teşekkürler hocam, beğenmenize çok sevindim. Üyeliğinizi aktifleştirip deneme kredilerinizi tanımladım. Keyifli kullanımlar, deneyimlerinizi bizimle de paylaşmayı unutmayın lütfen.
Pm bakarmısınız