ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gerçekten bu kadar fazla limiti olan bir model mi? 17USD olan modeli çok hızlı bitiyor çünkü, hatta 1-2 günde bittiği söyleniyor. Ama bu 200USD modeli ise herkes bitiremediğini söylüyor, bence orada yazılanlardan daha farklı limitler var. Bi alt modeli daha düşük limitlerde, bi üst model ise daha yüksek limitlerde olabilir. Sizin bu mesajınızla ben de ikna oldum arkadaşımla ortak almaya.
Ben en fazla haftalık limitin sıfırlanmasına 2 gün kala %60 token kullanımı gördüm 3 kişi kullanmamıza rağmen.

Bide inanmayanlar olcak belki proje geliştirirken vcsode farklı pencerelerde açmam gerekiyordu windows pc de 3 den sonra kasıyor diye m5pro mac aldım 8 pencere açıyorum tek başıma yine bitmiyor. Bitmesi imkansız demiyorum ama biz bitiremedik. 200usd alıpta token bekliyorum diyenide görmedim açıkcası.

Edit sanırım bunun da üstü olan paket var, team sanırım ama hiçbir bilgim yok o paketle ilgili.

edit2 : 1 arkadaşımız bu hafta izinliydi, 2 kişi kulllandık durum bu. telefondan sıfırlandı gösteriyordu ama henüz sıfırlanmamış.