merve1881 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız direkt ulaşması gerekiyor. Ancak konunun altına yazarak yine bir etkileşime davet ediyorlar. Şöyle düşünün avm de onlarca aynı türden mağaza var. Mağazalar belli, müşteri kendisi seçip alışını yapıyor. Hizmet tek, alıcı ve satıcı çoksa iş/ticaret artık "ben buradayım, istersen gel" e dönmüş durumda maalesef. Konu özelinde haklılık payınız var kesinlikle. Hızlı ticaret için kesinlikle hizmet verenin işi kovalaması lazım. Ama satıcılar da veya buna iş veren diyelim, hizmet verenin zaman kaybını ve emeğini göz önünde tutmuyor bazen.

Şunu diyorum yani, pm veya konu içerisine mesaj bırakın diyen iş verenlerin konudaki mesajı veya özel mesajı görüp olumlu/olumsuz dönmemesi var 😂

iş vermek, satış yapmak değil mi amaç? Şaşırtıcı. Tok satıcıya alıştık da "tok işveren", "tok hizmet arayan" hiç çekilmiyor 😂 bu üşengeçliğin işi verecek olan da olması çok ilginç. İsteğine göre mesaj gelmiş cevap vermek için neyi bekliyorsun demek lazım bazılarına 😂 karşılıklı konuşmayı becerebilen insanlar denk geliyorsa bırakın konuya yazsın hocam 😂

Konuya salça oldum ama buradan işin bu tarafına da isyan edeyim 😂
Hocam madalyonun bir de o yüzü var tabii, çok haklısınız konuya salça olmakta! 😂 Biz satıcıların bu tavrına kızıyoruz ama teklif alıp 'Görüldü' atan, en azından 'Teşekkürler, başkasıyla anlaştım' demeye bile üşenen o 'tok işverenler' de en az tok satıcılar kadar sinir bozucu. İki taraf için de saygı ve düzgün iletişim şart aslında, ticaretin temeli bu. AVM örneği de çok yerinde bu arada, elinize sağlık.