Müşterinin istediği işe göre değişir hocam ben müşterinin istediğini tam anladıysam iletişim bilgisi bırakırım bir referans yada iletişim gerekiyorsa kurarım onun harici "telegram botu yaptırılacaktır websitemin canlı destek botu olacaktır" örnek veriyorum bir kişi bu şekilde başlık açtı konuya istediğiniz botu yapabilirim diyip iletişim bilgimi bırakıp müşteri isterse iletişime geçer onun harici zaten o an ona yazan en ucuz teklifi veren kişiyle iletişime geçecek pazarlama farklı birşey bu örneklerde müşteriye bilgi aktarılması yada alınması gereken konulardan bahsetmiyorum o tarz konulardada iletişime geçip ücretsiz verebileceğim bir bilgi varsa veririm teslim süremi ve işin fiyatını iletirim gerisi müşterinin seçimlerine kalıyor.
Hocam tam da bu noktada çelişiyorsunuz bence. 'Müşteri en ucuz teklifi verenle iletişime geçecek' diyorsunuz ama konuya sadece numara bırakırsanız müşteri sizin teklifinizin ucuz mu pahalı mı olduğunu nereden bilecek? Sizin fiyatınızı öğrenmek için neden numaranızı kaydedip size yazmakla uğraşsın? Zaten PM kutusunda fiyatı, süresi ve detayı belli olan hazır teklifler varken, müşteri o teklifleri değerlendirir ve işi bitirir. Sadece numara bırakmak, o bahsettiğiniz rekabetin içine hiç girmemektir aslında