cozulemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mantığınızı anlıyorum ama müşteri gözünden bakarsak tam tersi bir durum çıkıyor ortaya. Konuma 50 kişi fiyatıyla, portfolyosuyla, teklifiyle gelmişse; ben neden hiçbir detay sunmadan sadece 'Bana WP'den yaz' diyen kişiyi rehberime ekleyip ne teklif vereceğini öğrenmekle vakit kaybedeyim? 51. kişi olup sağlam bir teklifle o 50 kişiyi elemek varken, 'bana ulaş' diyerek aslında kendinizi baştan elemiş olmuyor musunuz?
Müşterinin istediği işe göre değişir hocam ben müşterinin istediğini tam anladıysam iletişim bilgisi bırakırım bir referans yada iletişim gerekiyorsa kurarım onun harici "telegram botu yaptırılacaktır websitemin canlı destek botu olacaktır" örnek veriyorum bir kişi bu şekilde başlık açtı konuya istediğiniz botu yapabilirim diyip iletişim bilgimi bırakıp müşteri isterse iletişime geçer onun harici zaten o an ona yazan en ucuz teklifi veren kişiyle iletişime geçecek pazarlama farklı birşey bu örneklerde müşteriye bilgi aktarılması yada alınması gereken konulardan bahsetmiyorum o tarz konulardada iletişime geçip ücretsiz verebileceğim bir bilgi varsa veririm teslim süremi ve işin fiyatını iletirim gerisi müşterinin seçimlerine kalıyor.