Pipocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her işte bir hayır vardır. Hayra yor derim.

İnsanın ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.

Alın size yaşanmış gerçek bir hikaye:
Lise sona kadar memlekette okudum ve son dönem İstanbul`a taşındım. İki farklı ilişki vardı...

1. Lisede sınıf arkadaşım iki sevgili vardı. Okulda bunların aşkını bilmeyen yoktu. Dillere destandı yani. Kız da oğlan da deliler gibi aşık ve garibanlardı. Maalesef lisenin son dönemi kızın ailesi kızı okuldan aldı ve kızı çok zengin bir adamla evlendirdi.

2. Yan sınıfta iki sevgili daha vardı. Bunlar da bilinen çiftlerdi. Herşey iyi hoş yine son sene bir haber aldık kız oğlanı bırakmış zengin bir sevgili yapmış. Memleketin tanınmış zenginlerinden birinin oğlu.

Sonra ne mi oldu.
- Bundan 5-6 yıl önce haber aldım bir arkadaştan 2. ilişkide sonuç: Zengin koca 5-6 yıl sonra kumarda sıfırı tüketmiş kızı sokağa atmış. Sonra bir kavga olmuş ve kızı sakat bırakmış.

- Gelelim ilk arkadaşa; geçen yıl bir düğün için 3 günlüğüne memlekete gittim çarşıda dolaşırken eski arkadaşlara denk geldim sohbet ederken bu arkadaşların konusu açıldı. Arkadaş dur seni bir yere götüreyim dedi ve beraber çıktık. Beni bir iplik fabrikasına götürdü. Bir de ne göreyim bizim gariban 3 fabrika açmış. Konuştuk ettik fabrikadan çıkarken beni durdurdu sağdaki depoya baksana dedi. Bir adam gösterdi depo bekçisi "bu H... nin kocası" dedi. O kızın zengin kocası ticaretinde batmış ve bizim arkadaşın fabrikasında depo bekçisi olmuş...

Ne oldum dememeli ne olacağım demeli...
Allah her şeyin hayırlısın versin...
Şoktayım hocam wallahi ders çıkarılıcak nitelikte 🫣🤔🤯🥺