Valla teknik bilgiye bağlı ben kendim yazıyorum e ticaret sitelerimi next.js fastapi falan kullanıyorum. Eğer ki teknik bilginiz çok yoksa woocommercede kaynak çok opencarta teknik bilgi olmadan girilirse pek çıkılabilecek bir iş değil. Çünkü hata çıkıyor falan desteğe ihtiyaç duyuluyor. Woocommerce kurarsınız düzgün sunucu optimizasyonla 1 milyon değil 10 milyona kadar bile gidebilirsiniz. Zaten baktınız rahat değilsiniz ücretli bir altyapıya geçersiniz.
Opencart daha önce kullandım çok eski panele sahip bir de yönetme süreci, bir seyleri degistirme süreci çok amele gibi surunduruyor. Woocommerce de ise sepete ekle check kısımları yavaşlıyor. Stil olarak guzel temalar oluyor ama optimiasyon ve seo da eklentiler de güncellemeler sonrası seo kaybi yaşatıyor. Phptema nın yazılımları ise lisanslı yazılım. Sınırlı eklentilere sahip. Tema tarafında da guncellestirme yapamiyoruz. Yani bilmiyorum wordprress de sınırsız özgürlük var neredeyse aradığım her türlü eklenti var ama belli bir zaman şişiyor. Wordpress stabil çalışan bir altyapi değil. 🙄