Hocam merhabalar konuyu baştan sona okuyup, mesajımı yazıyorum.
Kategori seçimini neye göre kadın veya haber ile belirlediniz bilmiyorum fakat adsense tbm’ler aşırı düşük.
Ben size çok mükemmel bir kategori söylüyorum eskiden çok revaştaydı fakat şuanda azaldı.
Kredi-Banka sektörü.
TBM yüksek bir reklam tıklaması ben yaptığım zaman 3/4₺ civarındaydı.
Şimdi bir alan adı alıyorsunuz (kredivebanka.com) bu alan adı bende mesela değerlendireceğim fakat zamanım yok.
Kredi ile ve banka ile ilgili içeriklerle sitenizi dolduruyorsunuz, fakat boş içerikler değil gerçekten insanların ihtiyaç duyacağı, her zaman değilde günü geldiğinde her insanın 1 kez aratacağı örnek vermek gerekirse ( ziraat bankası ehliyet harcı nasıl ödenir?) veya (halkbank ehliyet harcı yatırma) bu gibi bir sürü başlık var bunlarda kafaya oynayacaksınız.
ardından twitter ve instagram’dan reklam çıkacaksınız, örnek veriyorum ( +30 yaş erkek kullanıcılara ) web siteye yönlendirme şeklinde bir reklam oluşturacaksınız, herhangi bir bankanın logosunu kullanmadan 100.000₺ 0 faiz kredi gibisinden bir görsel oluşturacaksınız reklam verip ziyaretçi çekeceksiniz.
twitter’da reklam vermeyip, finans, borsa, banka, altın gibi aramalar yapıp sitenizin linkini paylaşacaksınız.
örneğin; x aramalara kredi yazın kredi ile twwet atmış kullanıcıları görüntüleyin, tweetinde kredi geçen kişilerin altına sitenizde yayımlamış olduğunuz; akbank %0 faiz kredi konusunun linkini paylaşın etkiyi ve etkileşimi görün.
dikkate alacağım hocam bunu