Merhaba deneyimimi anlatayım.

-Doktora gidiyorsun senin yan kareden bir fotoğrafını çekip shopluyor bu burun sana iyi gider diyor sen beğenmezsen oynatıyorsun Ameliyat öncesi seçim yapıyorsun katalog gibi.
-Gün belirlenir bir şeye alerjin varmı ıvır zıvır sorulur para yatırılır.
-Ameliyata gidersin çıkarsın 1 gün hastanede yatman gerekir. Ben yatmadım morluklarım çok fazla oldu Ameliyattan 2 saat sonra eve gittim narkozun etkisiyle beni götürün diye ısrar etmiştim. Birde hemşireye vurmuşum narkozlu iken bende şaşırdım tabiki.
-Neyse 1 gün sonra hastaneden çıkıyorsunuz. Morluk için bir krem veriyor. Ekstra sürekli buz koyuyorsunuz. İlk 2 gün çok zorlanacaksın nefes alma konusunda burnunun içinde satgı oluyor. Yeniler tampom yapıyor sanırım. Burnunu sürekli tuzlu su ile temizlettiriyor. 4. gün sargıyı yada tamponu çıkarıyorlar. Eğer buzu güzel uygularsan 1 haftada morluklar gider ve seyahat edebilecek dereceye gelirsin hocam. Bende çok fazla morluk vardı ama burnum çok iyi oldu. Buzu pek koymadım ben.

Yani senin işin 1 hafta. 1 gün hastane 6 gün ev. Hadi morluklar tam gitsin diyorsan 2 hafta diyorum.