Merhabalar, uzun süre ara verdiğim içerik ve editörlük hizmetime yeniden başlamış durumdayım.
Fazla söze gerek yok. Geçmişte hizmet verdiğim arkadaşların yorumlarını aşağıda bulabilir, mesaja git diyerek doğruluğuna bakabilirsiniz. Hiçbirisi, "içerik alındı" diyerek geçmeyip, içeriklerin ne kadar dolu olduğundan övgüyle bahsetmişlerdir.

Nasıl İçerikler Hazırlarım?
  • İçerik kurgusunu oluşturup, farklı aramaları dikkate alırım.
  • İmla kurallarına, mümkün olduğunca özen gösteririm.
  • Kelime hatalarının olmamasına, cümle yapısının düzgün olmasına dikkat ederim.
  • İçeriğinizi, karmakarışık bir yapıda almasınız.
  • Dil bilgisi kurallarına uyarım.
  • Anahtar kelimeleri doğru yerlerde geçerim.
  • 3 parça olacak paragrafı tek parçada yazmam.
  • Hem << kelimesinden önce veya sonra virgül koymayacak kadar titizlik gösteririm.
  • Sadece arama motorlarını değil, okuyucuyu da düşünerek hareket ederim.
  • Sonuç olarak insanım ve kabul edilebilir minimum hatalarda elbette olacaktır.
Kısacası; Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu nedenle işime bakmanızı rica ediyorum.
.
Bugüne kadar özellikle geçmişte başta r10 olmak üzere, farklı platformlarda da içerik yazarlığı yaptım. "İçerik Bulutu" gibi içerik yazarlarının itina ile seçildiği, Türkiye'nin dev markalarının içerik için tercih ettiği bir platformda, 4.3 editör ortalaması ile hizmet verdim. Bu platform üzerinden; Aksigorta, Arnetta, Hepsiburada, Çiçeksepeti, Trendyol gibi devlere kategori içerikleri hazırladım. Forumdan ise alanında markalaşmış olan Boğaziçi Enstitüsü gibi bir kuruma içerik hizmeti sundum.
.
İnsan yazımı içerik fiyatı: Her 100 kelime 10 TL (Kısa süreli bir kampanyadır)
Telegram: @kulvarmedya
Whatsapp: 0538 868 6230
.
Kazanmak için yatırmak gerekir. Web sitenizden kazanmak için yapacağınız en önemli yatırım, yüksek nitelikte yazılmış içeriklerdir.
.
Hazır İçerik konum: https://www.r10.net/hazir-makale-ice...9127919-a.html

REFERANSLARIM: Ara vermeden önce içerik hizmeti verdiğim müşterilerimin yorumları için Spoileri açabilirsiniz. (Teyit için aşağıdaki alıntılardaki "mesaja git" linkine tıklayarak yapılan yorumu teyit edebilirsiniz.)

anidengelırım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 adet içerik satın aldım, yaptığı işe özenen, değer ver veren, iyi iş çıkarırken kazanabileceğini fark eden bir fikir işçisi. Teşekkür ederim, bol kazançlar dilerim.

makenzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki tane makale aldım.. gerçekten 10 numara .. verdiğim paranın fazlasını hak ediyor..

ForeignStorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. İlk olarak makalelerini çok beğendiğimi söylemeliyim. Kendisiyle de konuştuk henüz bir aylık bir sitem var ve İndex konusunda zorlanıyordum bu ara. Makalelerini eklediğim gibi İndex aldı dün. İçerik şekli çok başarılı umarım sürekli çalışırız. Başarılar dilerim,hayırlı kazançlar.

KaRaNIi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça kaliteli makaleler. Teknoloji kategorisinde alım yaptım. Anahtar kelime vurgulama ve imla olarak gayet başarılı. Aynı zamanda da kaliteli içerik ve özgünlük. Kesinlikle tavsiye ederim.

Otlm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın Kredi ile ilgili yazdığı makalelerinin tamamını aldım. Makaleleri gayet kaliteli. Fiyatta anlaşırsak devamlı çalışmaya devam ederiz. Teşekkürler...

By__HaKaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Corana Virüs ile ilgili makale alındı. Makale içeriği, anahtar kelime kullanımı ve anlatım dilini çok beğendim. Tekrar makale alacağım mutlaka.

AhoCan66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli işçilik bence alın ben çok faydalandım, By YozgatLı
Salaranprensi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para kazanma ile ilgili bir içerik aldım. İçerik gayet dolu idi ve ilgili de bir arkadaş.
ozlemcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden onlarca makale aldım, almaya da devam ediyorum. Aldığım her yazısı birbirinden güzel ve siteme girdikten kısa bir süre sonra hit almaya başlıyor. Beraber çalışmaya devam edeceğiz.
ichbinmurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 Makale alındı çok güzel şekilde hazırlanmış, tavsiye ederim herkese
mozturrkk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten işini biliyor uzun süredir çalışıyorum kendisiyle işinin ehli.
srknkuscu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler satın alınmıştır. Açıklayıcı ve akıcı bir anlatımı var hocamın eline sağlık.
srknkuscu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni makale siparişleri verilmiştir.
Hazır makalelerden benim kategorime ait makale yazılsın diye bekler oldum. Makaleler hem benim istediğim gibi hemde google istediği gibi
metalajans34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet makale alindi , kalemi özgün ve kişiliği profesyoneldir. Teşekkür ederiz.
m_demiryurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale satın alındı , işini gayet iyi yapan satıcı memnun kaldım makaleden.
ozlemcelik. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitem için hazır makale aldığım tek adres. Kadın kategorim için aldığım yazılar web sitemi canlandırdı. Teşekkürler.
TEYOMEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale alındı. İşinde gayet iyi tavsiye ederim
Coderca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler alındı, doldurma değil gerçek anlamda akıcı ve semantik yazılmış memnun kaldım.
ihy10100 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocamla yıldızım pek barışık değil ama makaleleri gerçekten tekrarlama cümlelerden kurulmuyor. Yazım dili ve yazım kalitesi 10 üzerinden 10
dontano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplu makale alındı. Yazıları kaliteli, gayet düzgün ve iletişimi kuvvetli biri. Gönül rahatlığı ile çalışılabilir.
S3m1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 adet makale alındı makaleler tamamen özgün yoast SEO da yeşil ışık yandı.
Ozcan_SARİCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm makaleler satın alındı. Makalaler güzel ve kaliteliydi. Elinize sağlık tekrardan.

TAVİR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet makale alınmıştır böyle kaliteli yazdıkca sürekli çalışacağız inşallah

erditunç adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler gerçekten kaliteli. Arkadaşta ilgili birisi. Teşekkür ediyorum.

kafakalemm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makakeler hazır olarak geliyor. Direk alıp siteye koyabilirsiniz. Makaleler içim teşekkürler.👏

SerdarB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 adet makale alımı yapıldı. Gayet özenli ve kaliteli çalışmalar.
Fairplayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir adet makale alınmıştır yazım dili ve konu detayları gayet iyi
ilpol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet sorunsuz ve gayet kaliteli içerikler aldım teşekkür ediyorum.
ozlemcelik. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine ilgi çekici ve güzel başlıklarla mükemmel makaleler hazırlanmış. Yeni makaleleri görünce hemen 5 tanesini aldım ve sitelerimi hızlıca güncelledim. Zaten o kadar SEO uyumlular ki bir düzenleme yapmanıza gerek kalmıyor. Teşekkürler Cihan bey. Yine alım yapacağım. Emeğinize sağlık.
muskad344 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığım makaleler konuda anlatıldığı gibi . Anahtar kelimelere boğmadan akıcı bir şekilde devam etmekte. Emeğine sağlık hocam , tekrar çalışmak dileğiyle.
Karadeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale satın alındı. İçerikler oldukça kaliteli hazırlanmış. Teşekkürler.
erditunç adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makaleler gerçekten kaliteli. Arkadaşta ilgili birisi. Teşekkür ediyorum.

KsempatiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş gerçekten işini biliyor bayadır çalışıyoruz kendisiyle işinin ehli.

Lutfullah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmamız için, Kurumsal dil'de makale hizmeti satın alındı, Gayet başarılı. Artık sizin ile çalışacağımız kesindir

kaancolak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale işi verdim arkadaş gayet iyi şekilde ve zamanında teslim etti. Kalemi güçlü biri.

depresionist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Finans alanında 2 tane 1000 + kelime içerik siparişi vermiştim. Yazıları bir daha inceledim. Yazı kurgusu, dizaynı ve hem okuyucu hem arama motoru odaklı olması sebebiyle mutlaka içerik ihtiyacım olduğunda uğrayacağım.

Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
180 adet makale siparişi verildi. Çalışmaya başladı. Düzgün imla ve seo kurallarına uygun yazıyor.
Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılar gerçekten muhteşem. Tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
Thend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 adet makale alındı, yazı stili güzel, başarılı +

firat7278 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 adet makaleyi hızlı ve çok kaliteli bir şekilde teslim etmiştir. Çok ilgili bir arkadaş herkese tavsiye derim. Teşekkürler iyi forumlar.

Örnek içerik için Spoilere bakabilirsiniz.