Arkadaşım,
Önce 1 ev + 100 bin + üyeliği silmeyi teklif ettin yanıtladım.
Sonra dedim ki; önce soruma yanıt ver ve bunu 5-6 kez söyledim (yanıt veremedin).
Arkasından orada kendi halinde ne yaşadın bilmiyorum ve geri geldin 100 bin vereceğim ispatla dedin.
ilk teklifi reddeden ve sana gayet iyi cevap veren adama sonradan gelip 3 tekliften 1 tanesi olan 1 şeyi teklif edip yanıt almak istemek sence de gerçek bir tutarsızlık, aymazlık ve ne yaptığınız pekte bilmezlik içer miyor mu? Bence bu sizin adınıza diğer tüm her şeyden önemli olmalı ve oturup bunu düşünüp gerekiyorsa bu konuda destek almalısınız.
Ben geçmiş mesajlarda siz İŞİNİZE GELMEDİĞİ İÇİN kıvırsanız da tüm yanıtları gayet net verdim.
Selametle muğlalı monşer.
Selam olsun,
Bir ayet yazmadınız.
Yanlış anlamayın lütfen sizin öneminiz olduğundan değil bu konuyu okuyanların hangi zeka seviyesinin neyi savunduğu üzerine farkındalık oluşması için yazdım.
Şeref, iman gibi konularda kuranda yazıyor diyerek o ayeti paylaşamayan insanların kimleri savunduğunu görsün istedim.
Ayıp ettiğim konu sizi kullanarak sizin üzerinizden sizden çok daha önemli bir mevzuyu ortaya koymaktı.
Yani mevzu sizden büyük, siz takılmayın.
Monşör böyle dedi.