Selamlar Değerli R10 Üyeleri,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım, modern ve yüksek performanslı bir WordPress Ajans Teması projesinde sona yaklaşıyorum,tema henüz tamamlanmadı ama öngörüşünüze sunmak,temayı piyasaya sürmeden önce, işin mutfağında olan siz değerli geliştirici ve ajans sahibi arkadaşların fikirlerini almak istedim.

Sektördeki mevcut temaların eksiklerini biliyoruz; ya çok hantal kalıyorlar ya da özelleştirme imkanları kısıtlı. Ben bu projede hız, SEO uyumu ve kullanıcı deneyimini merkeze aldım.

Demo Adresi: ajans.takipciburdan.com

Sizce bir ajans temasında aşağıdakilerden hangisi "olmazsa olmaz" veya sizin eklenmesini istediğiniz özel bir fonksiyon var mı?
  1. Gelişmiş Case Study (Vaka Analizi) Sayfaları: Yapılan işin sürecini ve sonucunu şık bir şekilde sunan yapılar.
  2. Hız ve Core Web Vitals: Ekstra eklenti gerektirmeden yüksek PageSpeed skorları.
  3. Dinamik Form Yapıları: Teklif al butonlarının ve landing page alanlarının dönüşüm odaklı kurgulanması.
  4. Panel Özgürlüğü: Kod bilmeden her alanı (Header/Footer dahil) değiştirebilme imkanı.
Görüş bildiren veya demoyu inceleyip "şu da olsa harika olur" diyen arkadaşlara, tema satışa çıktığında özel bir lansman indirimi/hediyesi planlıyorum.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.