neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam başka marka mı bulamadın alacak. Simfer fabrikası bizim 2 cadde geride. Adamlar soğuk havalarda çalışanlarının yanına ufo koyup öyle montaj yaptırıyorlar. Düşün ne kadar dandik bir marka olduğunu. Çalışanların yarısı da tiktok videosu çekip sosyal medyada paylaşır. Hakkında hayırlısı olmuş yoksa sağlam gelse yine bozulurdu eminim. Doğru düzgün marka almaya bak. Biraz ekranı küçük olsun kaliteli olsun. Samsung filan bak derim
Simfer markasını kötülemiyorum. Ülkea adlı mağazadan aldım. 2 adet aldım, şu an sağlam olanı piyasada çoğu televizyondan daha iyi verimli çalışıyor. Sıfır donma kasma mevcut. Görüntü kalitesi vs hepsi süper. Üründe bir sorun yok. Ortada ayıplı bir ürün var. Bunun değişimi için destek lazım. Marka sadece isimdir. İçindeki işlemciler kullanılan parçalar önemli.

Ahmet ve mehmetin parçaları aynı ama isimleri farklı. Değişen ne olur sizce? Sadece isim farkı. Tabi bir de destek mevzusu var. Her firmanın destek verme potansiyeli başka. Ama kalite mevzusu diyorsak parçalar önemli.

Eğer fiyat performans ürünü arıyorsanız öneriyorum. Piyasada bulunan çoğu televizyondan daha iyi çalışıyor. Daha iyi görüntü veriyor. Ses kalitesi çok net gibi gelmedi bana. Fakat fiyatına göre çok iyi.

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru diyor. İade işinden sonuç çikamazsa ya da biraz daha uzun sürerse Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
Teşekkürler hocam bilgileriniz için.